korte re life logo
joke van re life

Ik ben Joke, Ik ben Re Life

Over Re Life

Over Re Life. Re Life is een onderneming gestart door Joke Meesters, Joke is 54 jaar, woont in Steenwijk en is paranormaal begaafd. Joke heeft al veel boeken verslonden over spiritualiteit, HSP (hooggevoelige personen) en nog veel meer. Nadat de boekenstapel minder werd is Joke verder gaan kijken in de hulpverleningskanten, zowel spirituele als “normale” hulpverlening.

 

Je kunt het zien als wetenschappelijke hulpverlening en spirituele hulpverlening met minder wetenschappelijke knooppunten.

“Niet alles hoeft wetenschappelijk onderbouwt te worden, als het voor diegene die ik behandel maar werkt” zei Joke, en zo hoort het ook.

 

Missie & visie

Missie

De missie van Re Life is om mensen te genezen van lichamelijke en/of psychische klachten op een alternatieve geneeswijze. Daarnaast vindt Re Life het belangrijk om mensen in contact te brengen met verschillende soorten alternatieve geneeswijzen die Re Life aanbiedt.

Visie

Re Life hoopt in de toekomst veel mensen te helpen met lichamelijk en psychische klachten om mensen verder te helpen in de toekomst en dat mensen hun zelfhelende vermogen inzien.

Therapieën & Behandelingen

De therapieën en behandelingen van Re Life worden aangepast aan de cliënt. De cliënt heeft bepaalde (lichamelijk of geestelijke) klachten waaraan Re Life gaat bekijken waar de noodzaak ligt.

  • Bij Reiki behandelingen (en op afstand) zal het vooral gaan over bepaalde pijnlijke plekken waar er met behulp van energie de pijnprikkel weggenomen wordt.

 

  • Bij coachingssessies wordt er vooral gekeken bij de geestelijke problematiek van de cliënt. Hierbij gaat het wel op lichte problematiek (zie hiervoor het protocol van Re Life: “Protocol coachingssessies geestelijke problematiek”).

Tijdens het coachingsproces kijken wij naar de problemen van de cliënt en hanteren wij de oplossingsgerichte werkwijze in een begeleidend en coachende context.

 

  • Bij hoog sensitieve personen & nieuwetijdskinderen wordt er gekeken naar een bepaalde levensstijl. Er wordt gekeken in hoeverre u een HSP’er of een nieuwetijdskind bent en om te kijken of er een mogelijkheid bestaat om uw kwaliteiten als HSP’er of nieuwetijdskind te bevorderen. Afhankelijk van de wensen van de cliënt kan hier nog speling in zitten.

Webwinkel van Re Life

Re Life heeft naast de behandelingen en therapieën, ook een webwinkel. In de webwinkel kunt u onder andere producten vinden voor hem en voor haar, lifestyle & wonen en aanbiedingen.

 

De webwinkel is opgestart omdat we graag een platform willen bieden voor iedere doelgroep, dus niet alleen voor de mensen die behandelingen of therapieën van Re Life gebruiken maar ook voor de shoppers onder ons.

 

De producten worden zo goed mogelijk afgestemd op de site. Zo kunt u denken aan: bepaalde religieuze (boeddhistische) artikelen, geuren zoals wierook en geurstokjes, cadeautips, maar ook handgemaakte kleding voor vrouwen en mannen.

 

Interesse? Bekijk de webshop

Forum

Het forum is een transparant platform waar zowel de behandelingen & therapieën als de webwinkel samensmelten. Iedereen kan hier zijn of haar verhaal doen over het aanbod van Re Life, zoals ervaringen met de behandelingen & therapieën, sterke punten, verbeterpunten, product ervaringen etc. Daarnaast kunnen bezoekers ook vragen aan andere bezoekers stellen.

 

Praat gerust mee op het forum: klik hier.