Wat kun je allemaal verwachten van Re Life in 2017

Ten eerste: de beste wensen voor 2017! We wensen iedereen een gezond, gelukkig en positief 2017! Nu 2017 al een aantal dagen een feit is, kunnen we alvast een aantal projecten gaan noemen die in de loop van 2017 beschikbaar maken voor onze Re Life klanten.

 

Terugblik op 2016

Als we kijken naar 2016, was 2016 een jaar van groei voor Joke en vooral ook voor Re Life. Van een multifunctionele ruimte in De Puntjes tot een conceptstore van Zuiver Geluk in Zwolle waar Joke haar behandelingen kon geven en de producten als warme broodjes over de toonbank zijn gegaan. Er is veel veranderd in 2016: van eigen gemaakte kaarsen tot de Aroma diffusers die binnen 2 maanden uitverkocht waren, mede dankzij Bol,com

 

2016 was een jaar vol aanpassingen en kan gezien worden als het eerste jaar voor Re Life. Er is veel geleerd en veel gedaan. Maar nog niet alles is geleerd en gedaan!

 

Maar wat kun je verwachten in 2017?

Heel veel! We zijn volop bezig met nieuwe projecten en proberen zoveel mogelijk de cliënt en klant tevreden te houden. Zo gaan we bezig met de verkoop via Beslist.nl, naast Bol.com.

 

Nieuwe producten op de website: Voor ieder wat wils!

We proberen aan te sluiten bij de behoefte van alle klanten om zo meer producten in hetzelfde segment aan te kunnen bieden. Vandaar dat er op dit moment druk gezocht wordt naar interessante en bruikbare producten die ook bij Re Life passen.

Aroma diffusers komen weer in de verkoop!

De Aroma diffusers zijn in bestelling! We Hopen ze in het voorjaar van 2017 binnen te krijgen. We houden in ieder geval iedereen op de hoogte via de blog, Facebook en nieuwsbrief.

 

Cadeaupapier voor het hele jaar!

We kwamen erachter dat we geen cadeaupapier-optie op de website hadden terwijl we wel steeds de bestellingen in cadeaupapier hadden verpakt. nu kan iedereen zelf aangeven wanneer ze cadeaupapier willen!

 

ROTS steunpunt ondertoezichtstelling verwachting

Project: ROTS -Steunpunt: RedOnderToezichtStelling.

ROTS staat voor Red OnderToezichtStelling. ROTS is een onderdeel van Re Life en speelt een grote rol voor Joke. ROTS is er voor ouders, voogden, familieleden etc. waarvan hun kinderen/kleinkinderen onder toezicht worden of zijn gesteld. Heel veel kinderen worden onder toezicht gesteld, waarvan heel veel mensen niet weten dat ze (beter) tegen de jeugdbescherming (juridisch) kunnen vechten.

Joke heeft dit van dichtbij meegemaakt en mede door de samenwerking met verschillende organisaties, hebben ze de rechtszaak gewonnen tegen de jeugdbescherming. Joke heeft in die tijd alles gedocumenteerd en heeft gekozen om een steunpunt te starten om als ervaringsdeskundige mensen bij te staan met advies.

 

In het voorjaar hopen we de site te openen voor gebruikers.

 

Benieuwd naar de site of wil je alvast contact opnemen? klik hier

 

 

Er zijn nog genoeg andere plannen die nog komen, maar daar komen we later op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *