Kom langs in de concept-store van Zuiver Geluk!

‘De concept-store is een plek om te beleven; massage, klankschalen, tarot en nog meer. Tevens verkopen ze inspirerende artikelen, sieraden en lifestyleproducten’. Ook producten van Re Life zijn verkrijgbaar in de Zuiver Geluk concept-store.

 

Elke eerste en derde zaterdag van de maand zal Joke van Re Life aanwezig zijn in de winkel van Zuiver Geluk te Zwolle vanaf 10:00. In de concept-store kun je winkelen en allerlei behandelingen/sessies van verschillende aanbieders krijgen. Ook Joke kan reiki behandelingen geven zonder afspraak, dus loop gerust binnen voor een reiki behandeling of een gezellig praatje!

Zuiver geluk, de plek om te beleven!

Weeshuisstraat 2

8011 TZ  Zwolle

*Elke 1ste zaterdag en 3de zaterdag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *