Wat is een reiki behandeling op afstand?

Een reiki behandeling op afstand wordt gegeven op een afgesproken tijdstip en kunt wellicht voor de behandeling aangeven waar u specifieke klachten heeft.

 

Een reiki behandeling duurt ongeveer 30 min. Afhankelijk van de ernst van de klachten kan het uitlopen tot 45 min of één uur. Het advies is om 4 behandelingen kort achter elkaar te laten plaatsvinden.

reiki behandeling

Hoe werkt het?

Reik is heeft een helende energie. Het bijzondere van Reiki energie is, dat het zich niet laat begrenzen door ruimte, tijd, obstakels en afstand. Reiki energie is en stroomt overal.

Voor het geven van Reiki op afstand gebruik ik de afstandssymbolen. De afstand symbolen welke ik hiervoor gebruik zijn het afstandssymbool, krachtsymbool en het mentalsymbool. Het afstandssymbool  gebruik ik voor het sturen van Reiki op afstand. Het krachtsymbool geeft extra kracht aan de Reiki energiestroom en het mentalsymbool gebruik ik voor het sturen van helende energie op emotioneel en zielniveau.

Tijdens en na de behandeling

Tijdens de behandeling is het de bedoeling dat u er even een half uur de tijd voor neemt, door bijvoorbeeld wat te lezen, muziek te luisteren of even ontspannen te gaan liggen of zitten. U kunt tijdens de sessie warmte of koude sensaties voelen of tintelingen. Ook kunt u doezelig of slaperig worden. Soms merkt u in het geheel niets maar merkt u toch achteraf dat u klachten sterk zijn verminderd of verdwenen.

Door de Reiki energie wordt het zelf genezend vermogen van het lichaam gestimuleerd en komt een reiniging/opruimingsproces op gang. Daarom is het van belang voldoende water te drinken. 1.5 tot 2 liter water per dag. Het effect na een Reiki behandeling hangt af van de klacht en de tijdsduur van de klacht. In het begin kunnen de klachten verergeren. Dit is tijdelijk, waarna de klachten zullen verbeteren.

Meer informatie?

Mocht u meer informatie nodig hebben dan kunt u gerust contact opnemen.

 

Reiki behandeling op afstand (1 sessie)
10
1 sessie van één half uur
Behandeling van 1 x 30 minuten
Kies zelf een tijdstip wanneer de behandeling plaatsvind
Reiki behandeling op afstand (2 sessies)
20
2 sessies van elk één half uur
Behandeling van 2 x 30 minuten
Kies zelf een tijdstip wanneer de behandeling plaatsvinden